Politika poslovanja

Odredbe vezane za ovaj Sajt i podatke i tekstove na njemu

 

Pristupanjem ovom Sajtu ili njegovom korišćenju pristajte da se obavežete na dole navedene odredbe, koje povremeno mogu biti ažurirane i kao takve postavljene na Sajt.

 

1. Odgovornost

Po struci sam specijalista pedijatrije. Radila sam u Opštoj bolnici Gornji Milanovac, što podrazumeva rad u Porodilištu i na Dečjem odeljenju, sada vodim privatnu specijalističku ordinaciju “Doktorka Tanja” u Gornjem Milanovcu. Sve o čemu pišem je rezultat višegodišnjih istraživanja različitih tema iz pedijatrije i neonatologije i razmišljanja o načinu rešavanja problema koje “muče” roditelje mojih pacijenata, kao i ličnog, kliničkog  iskustva.

Sajt pruža informacije i savete za roditelje. Saveti i mišljenja na Sajtu su u skladu sa najnovijim medicinskim dostignućima i kliničkim iskustvom autora, ali NE MOGU ZAMENITI individualni pregled, procenu stanja deteta, kao ni laboratorijske i druge analize i njihovo tumačenje . Odgovori na postavljena pitanja su informativnog karaktera i ne mogu se koristiti kao uputstvo za lečenje. Korisnici Sajta su sami odgovorni za procenu tačnosti,  korisnost i upotrebljivost mišljenja, saveta i informacija na Sajtu.

Na Sajtu možete naći veze ka drugim internet stranicama koje održavaju druge firme/osobe. Ako pristupate bilo kom drugom sajtu saglasni ste da je on nezavisan od Sajta i da ja nemam kontrolu nad sadržajem ili dostupnošću tog sajta. 

2. Komentarisanje i privatnost

Komentari na teme odražavaju privatne stavove i mišljenja  komentatora. Strogo je zabranjen svaki vid ili oblik nacionalne, rasne, polne ili bilo kakve vrste diskriminacije i mržnje. Neslaganje sa stavom autora ili komentatora mogu da budu iznesena  na argumentovan i kulturan način, bez vređanja. Zadržavam pravo uklanjanja neprimerenih komentara.  Linkovi ka komercijalnim sajtovima iz komentara će takođe biti obrisani.

3. Preuzimanje tekstova, fotografije i sl.

Svaki preuzet ili preveden tekst na Sajtu će biti obeležen linkom. Fotografije preuzimam s interneta. Ukoliko na Sajtu bude objavljena neka fotografija na koju postoje autorska prava, obavestite me da je eliminišem ili označim.

4. Autorska prava

Nosilac sam autorskog prava na svim tekstovima koje sam napisala. Ako preuzimate tekstove ili fotografije sa sajta u nekomercijalne svrhe, molim da ga prenesete u originalu, sa imenom autora (Dr Tatjana Milošević – www.drtanja.rs) i postavljanjem linka i obavestite me na mejl info@drtanja.rs.

Ukoliko korisnik bilo koji deo teksta ili informacija iz tekstova objavljenih na web stranama Sajta prenese suprotno iznetim pravilima,  preduzeću raspoložive pravne radnje i sredstva u zaštiti svojih prava.

Specijalistička pedijatrijska ordinacija „Doktorka Tanja“

U specijalističkoj pedijatrijskoj ordinaciji „Doktorka Tanja“ moguće je dobiti dijagnozu i adekvatno lečenje bolesne dece i adolescenata, obaviti sistematske preglede, kao i preglede kod naših kolsultanata-subspecijalista sa Instituta za majku i dete „Dr Vukan Čupić“.
Posebno smo ponosni na naše Radionice (zdravstveno-vaspitni rad u malim grupama).

Ordinacija

Kursulina 39/1,
32300 Gornji Milanovac, Srbija
E-mail: info@drtanja.rs; doktorka.tanja.gm@gmail.com
(+381) 065 848 0759; 032 710 510

Ponedeljak - Petak 10:00-16:00
Van radnog vremena i praznikom po pozivu